Calendari

dimecres, 16 de juny del 2010

Casal d'Estiu 2010


Els AMPAS dels col.legis Baltà Elies, Estalella Graells, Mas i Parera, Pau Boada i Dolors Piera preparem de nou el nostre casal del 28 de juny al 30 de juliol. Va destinat per a nens i nenes de P3 fins a 6è de primària i haurà servei de menjador. Aquest any es celebrarà a l’escola Mas i Parera ja que possiblement la nostra escola estarà en obres per poder estar acabades quan comenci el nou curs 2010-2011. S’ha entregat a tot l’alumnat el díptic explicatiu i està organitzat pel Consell Esportiu Alt Penedès.
La xerrada de presentació s'ha fet el dia 9 de juny entre els pares i els organitzadors del Casal d'Estiu de les Ampes Mas i Parera, Pau Boada, Estalella i Graells i Balta Elias .
Es van tractar els temes següents:1.- El centre d'interès és la BIODIVERSITAT-ART, sobre l'ecologia i el reciclatge a través de tallers.2.- Les sortides que hi haurà: els bombers, ràdio Vilafranca i TV, castellers, port de Vilanova, tallers de la mancomunitat, un taller d'atletisme organitzat, piscina setmanal...3.- Activitats pel grup dels grans
Es va entregar el full amb les dades sanitàries perquè la poguin portar el primer dia de casal.Recordatori de que tots els monitors són titulats i fins i tot hi haurà un pedagog per donar suport a tots els equips.
Recordem des de l'Ampa que el preu del Casal es tenen incloses les sortides que es fan, no s'han de pagar a part. El preu que considerem molt molt ajustat és més car que quan ho organitzava l'ajuntament ja que ARA l'ajuntament NO TE PREVISTA CAP PARTIDA QUE FACI QUE EL PREU SIGUI MÉS BAIX , abans era millor preu perquè la partida feia que la família pagués una part i no la totalitat. Només hi haurà subvencions o ajudes amb criteris socials d'alt risc. Es realitzaran activitats com tallers, jocs, esports, gincanes, piscina i excursions. Estan adaptades a cada grup .

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada