Calendari

CONSELLS PELS PARES

Iniciem aquesta nova pàgina per posar al abast de tothom que tingui fills o es relacioni amb menors, consells per poder protegir als infants.

Protegir-los de què?      
Protegim als infants apartant els medicaments i productes tòxics del seu abast, instalem cadiretes o alçadors als cotxes, els posem casc per anar amb patinet o amb bicicleta i flotador per anar a la piscina.....

Però què fem per protegir-los de patir qualsevol tipus de violència?

La nostra AMPA va comprar a inici de curs el "Kit de Protección Educo" per a què pares o mestres interessats ho poguessin consultar.

Ara, aquí, anirem publicant informació complementària que ens fa arribar aquesta associació, EDUCO.

_____________________________________________________________
7/8/2017

IN A HEARTBEAT (En un batec) és un nou curtmetratge que s'està fent viral per internet que tracta d'un noi que intenta acceptar l'atracció i l'amor que sent cap a un altre noi.
Es treballen els valors de la tolerància, amor i respecte._____________________________________________________________
21/07/2017

EDUCANT VALORS

Avui us recomanem una pel·lícula per a treballar l'interès per conèixer i respectar el món que ens rodeja, l'empatia i el grup d'amics com a element de recolzament i de ampliació de coneixements.


"La gran aventura de Winter el delfín"
Estats Units, 2011. 111minuts
Basada en fets reals.

Sinopsis: Un dofí trobat a la costa americana atrapat dins d'una trampa per a capturar crancs perd la cua, element de vital importància per nadar i sobreviure al mar. Un grup d'especialistes el trasllada a un aquari amb intenció de implantar-li una pròtesi. Mentrestan, enytre un nen i el dofí s'estableix un estret vincle.
Trailer:


                               
______________________________________________________________
11/07/2017

The Blind Side (Un sueño posible)

    Durant l'estiu podem aprofitar les tardes llargues i els vespres refrescants per veure pel·lícules amb els nostres fills i aprendre valors socials com la tolerància, la multiculturalitat i el respecte entre d'altres.

La primera pel·lícula que proposem és "The blind side" (Un sueño posible).


Sinopsis: Basada en fets reals, narra la història de Michel Oher, un jove afroamericà sense llar que troba ajuda en una família adinerada disposada a donar-li el recolzament necessari per a que pugui desarrotllar tot el seu potencial, tant per a triomfar com a jugador de futbol americà com en la vida. Per la seva banda Oher també influirà en la vida de la família Touhy. 

Qué podem treballar?: Acceptació de la diversitat i la comprensió de les facetes personals dels demés. L'esforç i la constància per aconseguir les fites personals. El valor educatiu del esport en la vida de les persones.


Trailer:

                             


_____________________________________________________________
29/5/2017
El nen que portem a dins

   Al fer-nos adults, dediquem el nostre temps a coses "importants" i deixem de banda les coses que veritablement ens agraden i són importants en la nostra vida.
Make time for what you love_____________________________________________________________
26/4/2017
El valor de ser un mateix

   El següent curtmetratge ens fa reflexionar sobre el valor de ser un mateix en un món ple de gent indiferent que perd la seva identitat, absorbit pel sistema, per la rutina o pel ritme que ens marca la societat.

Els nostres fills plens d'energia no es mereixen viure en un món gris sense il·lusió.

Alike short film from Pepe School Land on Vimeo.

_________________________________________
9/3/2017

SOBRE L'ASSETJAMENT ESCOLAR
   Aquest curtmetratge, dirigit pel mexicà Carlos Cuarón a iniciativa de "Basta MX" una fundació que vol concienciar contra la violència a Mèxic, ens recorda que, efectivament, moltes vegades darrera d'un nen que assetja hi ha molt de patiment y que, sens dubte, eduquem amb l'exemple.     UN ASSETJADOR HO ÉS PER QUE NO ÉS FELIÇ, NINGÚ QUE ÉS FELIÇ ASSETJA.

El perfil d'assetjador respon a un ventall molt ampli, des del que diu que no sabia que feia mal fins al nen que té característiques de psicopata (li agrada fer mal), passant per nens que són maltractats o que tenen una ràbia que no saben gestionar.

_____________________________________________________________
27/2/2017

Ànims valents!, que el dilluns ja acaba!_____________________________________________________________
16/2/2017

"SE BUSCAN VALIENTES"

Vídeo musical de "El Langui", molt interessant i inspirador.
_____________________________________________________________
14/2/2017

Pantalles actives, pantalles passives

     Qué opineu de que els vostres fills utilitzin ordinadors a l'escola per aprendre?...o que els utilitzin a casa per jugar?....on és la diferència?....on és l'aprenentatge?


Comprenem que els nens utilitzin els ordinadors a l'escola per aprendre, però delimitem les hores d'utilització d'aquests aparells per jugar a casa.
En lloc de tenir por de permetre'ls passar massa temps davant la pantalla, hem de començar a involucrar-nos en el seu món digital.

Així és com trobem els dos conceptes de "pantalla activa" i "pantalla passiva"....però qués és això??

Seguiu el següent enllaç per esbrinar-ho

http://blog.educo.org/pantalla-pasiva-pantalla-activa-cual-es-la-diferencia-2/Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada