Calendari

Activa't

Curs 2015-2016:
Ens han convidat a ser presents a la Taula rodona de la presentació de Xarxa Solidària a Vilafranca del Penedès. Presentarem públicament el projecte de menjador i sobretot la nostra perspectiva social i el paper de la dona en l'educació.Serà el 10 de març a les 18.00 hores a l'Escorxador.


Curs 2014-2015:
L'AMPA com a entitat participa activament en Entitats Espirall perquè el barri que l'envolta és l'Espirall. Intenta des de la seva prespectiva trencar prejudicis i sobretot barreres culturals, i mostrar com la diversitat es veu com un actiu i no com un problema. Treballem per al nostre barri, mostrant les seves capacitats i els seus aventatges, i també, com no pot ser d'una altra manera, les seves problemàtiques, però posant solucions, a través d'actitud constructiva i positiva. 
Som un agent social més del barri, ja que és el que ens envolta i ens relacionem de forma normalitzada i seguirem fent-ho. Com a AMPA coneixem la realitat socioeconòmica i cultural de les nostres famílies, però treballem per tot un conjunt de barri i fins i tot vilafranquí, per aquest motiu, es va presentar el projecte "Nens a taula" a la Campanya de l'Ampolla 2015 i va ser guanyadora dintre dels projectes presentants. És un crit d'atenció a tothom de què a Vilafranca hi ha famílies que pateixen per la crisi econòmica i les peces més dèbils són els infants.


Curs 2013-2014: 
Aquest curs ha estat molt important sobretot en la fundació de la nova entitat que engloba totes les entitats del barri que han volgut reunir-se per treballar plegats per bé comú dels nostres veïns. Aquesta nova entitat s'anomena Entitats Espirall i nosaltres en formem part.
La tasca social que començarà a treballar necessitarà també un bon volum de voluntaris. Esperem que en formeu part també d'aquesta nova iniciativa.


FES-TE VOLUNTARI!!! Les persones aturades ho necessiten!!
Un cafè en català:  dintre de les necessitats vàries que van sorgir a la reunió del dia 27 de febrer una comuna va ser parlar de forma oral correctament. Posem fil a l'agulla, què tal un cafè en català? El Centre de Normalització Lingüística i Òmnium Cultural ofereixen el voluntariat per la llengua i les parelles lingüístiques. A partir d'aquest concepte realitzem el cafè després de deixar els nens a l'escola un grup de mares i pares que vulguin participar.

Animeu-vos, la timidesa o "vergonya" no impedirà que parlem i xarrem de temes que vulguem sempre amb respecte.

Què tal els dimecres a les 15.00? Envieu un mail a ampaescolapauboada@hotmail.com o al despatx si voleu participar. ÉS GRATUÏT. FORMA PART DE LES ACCIONS VOLUNTÀRIES.