Calendari

divendres, 26 d’abril del 2013

Els nens grans són uns grans nens


ELS NENS GRANS SÓN UNS GRANS NENS:

Ahir, dia festiu per tota Catalunya, va ser també un dia trist i emotiu per la nostra comunicat educativa, que de nou ha estat sacsejada per una mort inesperada i dura que ens ha afectat.

L’AMPA com a entitat aglutinadora de pares i mares de tots els nivells es solidaritza amb aquesta mestra activa que forma part del Consell Escolar, com a cap d’estudis, i membre de la comissió de reutilització de llibres i ens dóna un cop de mà quan la necessitem, però també com a mare de dos nens i un tercer en camí. Des d’aquí el nostre recolzament i suport, esperem que com ens comentava en aquests moments de dolor els seus nens li donin la força i l’alegria que ara no té.

Volem fer una menció pels alumnes de cicle superior, sobretot els dels grup de sisè i en especial al grup de la Imma, que han demostrat que l’escola és un centre on els mestres i els diferents educadors transmeten continguts i també valors com la solidaritat, respecte, estimació, saber estar,coratge... Ells els han retornat acompanyant-la, recolzant-la, estimant-la només com uns nens ho poden fer... a la seva mestra tutora, aquesta mestra que tenen com a referent, la més propera, que els orienta...Aquest nens ja han passat per moments difícils i justament ahir, també recordaven al seu excompany de jocs. Vosaltres sou ja uns GRANS NENS.

Eva Valle
Presidenta
Ampa Pau Boada

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada