Calendari

divendres, 22 de juny de 2012

Formulari de preus de llibres complert

El divendres dia 22 de juny es va entregar a les famílies un full de preus que estava incomplert dintre de les famílies que participen en el projecte de reutilització, faltava el dels quadernets fungibles, aquells que s'escriuen i no es poden reutilitzar. 

dissabte, 9 de juny de 2012

1 o 2 conserges ?

Durant aquest curs hem comprobat que les hores del conserge de la tarda s'han reduït a dues hores i que ocasionat un desplaçament del conserge de matí. Aquest canvi ha provocat d'entrada canvis en les condicions laborals del personal laboral de l'Ajuntament, però també que el marge dels horaris de consergeria no coincideix amb el d'activitats que es realitzen fora d'horari escolar, com poden ser les activitats de pares i mares, les reunions d'Ampa, etc. És amb la col·laboració per part de la direcció i la bona voluntat d'altres persones fan que s'acabi el curs tal i com es va començar.
Què passarà el curs que bé? Segons el representant de la regidoria d'educació ens comenta que no hi ha d'haver cap problema, però tenim tota la seguretat de que això sigui així? No. Per tant, reinvidicarem la figura del conserge perquè sense conserge no farem les activitats següents:
- sala d'estudi
- activitats extraescolars, patinatge, hoquei, Ecodiver...
- assembles i reunió de pares i mares fora d'aquest horari.
- activitats per mares i pares: Tai-Txi, dansa oriental, informàtica....
Acompanyeu-nos en aquestes reivindicacions ja que ens afecta a tos, mares i pares, però sobretot els nens... Esperem que reafirmin i canviin de parer, ja que segons ells hauríem d'incloure a les extraescolars el preu de la figura del conserge.

La gestió i valoració de les subvencions de llibres

En el Consell Escolar celebrat el dia 04 de juny després de que es preguntés per part d'un dels membres de l'Ampa pel tema de les subvencions de llibres, es va comunicar la nova organització en les sol·licituds de subvencions i la negativa en incloure els llibres de text i sí les sortides i les colònies, per part del representant de la regidoria d'educació. 
La reacció de la Junta va ser immediata. A la següent Assemblea de socis on no constava com a ordre de dia aquest tema, sí que es va informar perquè es comencés a transmetre als pares. També es va decidir informar a totes les Ampes d'aquesta situació i que entre totes prenguéssim una decissió i si esqueia el començament de les reinvindicacions conjuntes.
Dos dies més tard de l'Assemblea el representant de l'Ajuntament es posa en contacte amb el director de la nostra escola i comenta que TOT torna a la normalitat i es deixa sense efecte el que havia dit a l'Assemblea.

De tota manera manteniment la reunió informativa i posada en comú sobre aquest tema ja que si aquest any s'ha intentat  realitzar-ho d'aquesta manera, algun any hi tornaran. I hem d'estar preparats per respondre firmemment i conjuntament com una sola veu.

dimecres, 6 de juny de 2012

Igualtat d'oportunitats a les escoles públiquesLa nostra Ampa té com a objectiu recolzar i complementar en el necessari l'educació dels nostres infants, i a més vetllar perquè les administracions, sobretot la més propera, la local, segueixi criteris d'igualtat davant tots els nens i nenes de Vilafranca. Ens veiem en l'obligació moral de reinvindicar uns drets essencials com poden ser el dret a la igualtat d'escolarització i al dret de rebre atenció administrativa pública. A més defensem l'ESCOLA com a espai educatiu i no d'INSPECCIÓ. Cada entitat pública ha de realitzar unes accions i defugir d'aquestes obligacions és un acte que directament contra els nostres drets i contra la IGUALTAT.

Donat que la declaració del nostre representant al Consell Escolar ha estat oral i encara no tenim les bases sobre el text definitiu de quina serà l'entitat que valorarà i gestionarà les subvencions, esperem la resposta de la resta d'ampes públiques vilafranquines.


divendres, 1 de juny de 2012

84 inscripcions pel III Torneig de Futbol-Sala. Serà un matí de partits de futbol de diferents categories i edats. És tot un èxit de participació dels nens i nenes, organitzat conjuntament amb l'escola, representada amb l'Elena Morales i l'Ampa Pau Boada.
Un exemple més de nens  i nenes que fan activitat física i practiquen accions saludables.
I ara com es diu... Que guanyi el millor!!!