Calendari

dimarts, 27 de setembre de 2011

dijous, 15 de setembre de 2011

Activitats A3

Tots aquells exalumnes, mares i pares i mestres poden participar en les activitats d'A3 que s'ofereixen aquest any. Consulteu la seva pàgina.

Veu i vot

Després de conèixer l'horari del nou curs escolar se sentes moltes opinions sobre els horaris més adients. Des d'aquest blog volem oferir als pares i alumnes que expressin la seva veu i el seu vot, aquí seran escoltats i el resultat serà recollit per a presentar-ho al Consell Escolar com a veu dels pares i mares de la nostra escola.

Teniu la possibilitat de votar en l'apartat de l'enquesta que apareix a sobre de la foto de l'escola.

Activitats extraescolarsA banda de les activitats que s'han presentat en la documentació informativa de A les tardes... l'Ampa ofereix unes altres noves i segueix la medi ambiental. Donat que són noves hi ha mares i pares que han consultat personalment sobre aquestes. No dubteu en consultar, ja que es realitzaran en forma de taller amb monitoratge de gran qualitat, amb coneixements tant tècnics de la matèria com pedagògics.

Estem a disposició de que es presenti aquesta persona davant els pares perquè us pugui explicar què farà durant aquest curs i també presentar-ho davant els nens. A més es pot introduir l'anglès dintre d'aquesta activitat.