Calendari

dijous, 14 d’abril del 2011

Casal d'Estiu 2011



Les Ampes de les escoles públiques de Vilafranca del Penedes, Baltà Elias, Dolors Piera, Estalella i Graells, Mas i Parera i Pau Boada ofereixen el Casal d'Estiu. Les inscripcions es passaran a la tornada a l'escola després de Setmana Santa.

La nostra escola ofereix el Casal tot i que l'espai serà igual que el curs anterior l'escola Mas i Parera, el motiu: les obres que es faran durant l'estiu a la "pista" per transformar-la en una segona fase, posant el sostre i les grades. Les inscripcions s'hauran d'entregar a l'escola a la que voleu participar, ja que es pot anar a la que considereu més oportuna, sempre indicant l'escola de procedència, la nostra escola Pau Boada. Indiqueu el nom del nen i l'escola en el pagament.

La reunió informativa es farà el dia 9 de juny a les 19:00 a l'Escorxador.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte al despatx de l'Ampa els dimarts de 5 a 6 de la tarda. Recordem que l'Ajuntament no té partida ni subvenció que faci abaratir el preu del nostre casal, a diferència d'altres poblacions. Les ajudes seran de caràcter social i tenint en compte criteris que no són educatius sinó socials.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada