Calendari

dilluns, 14 de juny del 2010

Representació teatralitzada dels conflictes entre pares i fills

La tercera i última xerrada d’aquest curs 2009-2010 que s’ha realitzat a través d’una dramatització dels conflictes que existeixen entre pares i fills, organitzada per les AMPAS dels centres escolar, tant concertats, púbics com privats i dels tres instituts de Vilafranca.
Ha estat impartida per Anna Mascaró, dinamitzadora de pares i mares, i partícep en l’escola de pres. L’assistència de pares i mares ha estat molt important, més de 150 persones.
Aquesta xerrada estrena format, la teatralització amb actors que han representat els conflictes diaris i les seves conseqüències. Van representar els tres tipus d’educació, l’autoritari que només una conseqüència negativa per la pèrdua de
la relació, frustració que el fill/a reb de les ordres dels seus pares, l’excessiva permissibilitat i la reacció del fill com si estigués abandonat, i la tercera l’autoritat amorosa.Amb capacitat de dir no quan és el moment.
La voluntat de fer canviar a les persones i en concret als fills s’ha de plantejar des del canvis en nosaltres mateixos, la metamorfosi ha de ser també pels educadors i que val per altres àmbits de la nostra via “canviar les nostres creences farà canviar el nostre destí…”
S’ha plantejat la possibilitat de què la primera xerrada del curs 2010-2011 sigui abans de Nadal i es tracti el tema de les joguines, sobre quins aspectes hem de tenir en compte alhora de preparar la carta als reis mags.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada