Calendari

dimarts, 15 de juny del 2010

Presentació Butlletí PRIMAVERA

El butlletí de PRIMAVERA va sorgir amb la idea de què les mares i pares tinguessin un recull informatiu de les activitats que realitza l’Ampa i la comunitat pauboadina en la seva globalitat.
Els butlletins es presentaran dintre de la revista del Pàmpol en format paper i trimestralment en format digital enviat a través dels mails dels socis i d’aquí la necessitat de tenir actualitzats els correus electrònics.
La perioridicitat trimestral ajuda a presentar l’agenda d’activitats previstes i la visió de les ja fetes, d’aquesta manera tothom pot veure esdevediments en els que no ha pogut participar o assistir.
Les xerrades organitzades per tots els Ampas de Vilafranca juntament amb la regidoria d’educació tindran una especial cabuda com a font informativa i comunicativa, tant per la pròpia implicació de l’Ampa com per l’interès de que la informació pugui arribar a tots els pares.
Activitats esportives com ara el Cross Escolar, les sortides en bicicleta i a peu, les exhibicions d’activitats extraescolars Activitats solidàries, com el Mercat d’Intercanvi i la Mostra d’Entitats Solidàries. Activitats festives, com ara la Festa de final de curs i altres.
A part de la presentació de les activitats pròpies també es donarà entrada d’altres que estan relacionades amb la comunitat, com ara les activitats de l’associació A3, com ara el curs d’Informàtica i Tai-txi.
També tindrem articles pedagògics que ens ajudaran en l’educació dels nostres fills, mediambientals, ecològics, sostenibilitat, valors socials…
A més també es pot parlar d’aquells temes educatius que us preocupin com ara el nou Calendari Escolar i la setmana blanca al mes de febrer i articles que els pares considerin oportú parlar-ne o dir la seva directament .
El butlletí forma part com una més de les eines comunicatives que ofereix l’Ampa, a part del correu electrònic, el facebook i l’horari d’atenció als socis, com fins ara en l’actualitat .

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada